Solenergi

Solenergi

For oss er det naturlig å investere i nye produkter og teknologiske løsninger innen fornybar energi. Solkraft vil være en viktig del av framtidens energimiks, og vi øker satsingen på sol gjennom samarbeid og partnerskap med flere spennende selskaper.

Created with Sketch. i
Informasjon eller faktaboks
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Norge største solvarmeanlegg

Akershus Energi åpnet i 2013 Norges største solvarmeanlegg som en del av fjernvarmeanlegget i Akershus Energipark. Nærmere 13000 store solfangere høster varme som overføres til fjernvarmenettet i Lillestrøm, og er en viktig energikilde i sommerhalvåret. 

Sol på tak og fasade

Akershus Energi er medeier i selskapene Otovo og FUSen, som leverer sol på tak til henholdsvis privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Fasadeintegrerte solanlegg er nytt og spennende og blir stadig mer vanlig. 

Akershus Energi etablerer i samarbeid med partnere et nytt selskap, Soleie AS, som skal leie ut solkraftanlegg til bedriftskunder. Videre har selskapet flere planer om bakkebaserte solkraftanlegg i regionen, også dette i samarbeid med parntere.

Partner i Solenergiklyngen

Akershus Energi er partner i Solenergiklyngen, som har en visjon om å gjøre Norge til verdens beste arena for innovasjon og testing innen sol og energisystemer. Sammen med flere store aktører deltar Akershus Energi også i et samarbeid med Solenergiklyngen om et spennende pilotprosjekt for en solpark hos ROAF.

Created with Sketch. i
Informasjon eller faktaboks
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Telefon ikonCreated with Sketch.

Kontakt oss

Kryss enkelCreated with Sketch.
Pil enkelCreated with Sketch.
  • Vi er mange ansatte i Akershus Energi, fordelt på ulike forretningsområder. For at du skal være sikker på at meldingen din kommer frem til riktig person, har vi gjort det enkelt for deg å velge mottager her.

Vi søker flinke folk til flere forretningsområder.