Ledige stillinger innen ny fornybar

bærekraft green city green energy

Akershus Energi har drevet med fornybar energi i snart hundre år. Nå styrkes satsningen, og i tillegg til dagens forretningsområder innen Vannkraft, Varme og Infrastruktur etableres egne forretningsområder for Ny fornybar energi, Vindkraft og Energihandel.  

Den økte satsningen medfører behov for ny kompetanse og vi søker nå etter nye medarbeidere. Vi ønsker oss engasjerte medarbeidere med interesse for utvikling innen fornybar energi og framtidens energiløsninger.

 

Forretningsområdet Ny fornybar i Akershus Energi er under etablering og vi søker etter tre medarbeidere med et sterkt engasjement for bærekraft.  

Forretningsfokus, utvikling og gjennomføring er viktige stikkord for disse stillingene, som vil ha et utstrakt samarbeid med eksterne partnere. 

Du vil jobbe med å analysere og vurdere investeringsmuligheter samt utvikle og bygge nye fornybarprosjekter spesielt innen solkraft, hydrogen og andre grønne energiløsninger til klima- og miljøbevisste kunder i bedriftsmarkedet.

 

Vi søker etter følgende nye medarbeidere: 

  • Key account/salgsansvarlig  
  • Prosjektutvikler/-leder  
  • Forretnings-/produktutvikler 

 

En av medarbeiderne som ansettes skal være en sterk ressurs innen produkt- og markedsutvikling, og får en sentral rolle i utforming av framtidens energitjenester.

Vi skal nå danne et team med engasjerte medarbeidere som har relevant erfaring fra bygg/eiendom, energibransjen, analyse og rådgivning eller lignende.

Du må ha et sterkt kommersielt fokus, kunnskap om og interesse for teknologi og bærekraft.

I stillingene vil du jobbe tett med eksterne samarbeidspartnere. Du vil også jobbe tett på markedssiden i vår fjernvarmevirksomhet og energihandelsmiljøet vårt samt øvrige forretningsområder i konsernet.  

Kandidater med erfaring fra prosjektutvikling, prosjektledelse og lønnsomhetsvurderinger er ønskelig.  

Vi ser etter deg som liker å jobbe i team, er utadvendt, kan bygge relasjoner og skape tillit.
Personlig egnethet er viktigere enn formell kompetanse, men det er en fordel med høyere utdanning.   

Arbeidssted er pt i Lillestrøm sentrum med kort vei til togstasjonen. Stillingen rapporterer til direktør for enheten Ny fornybar, Frank Sagvik, som kan kontaktes for nærmere opplysninger på mobil 92 83 48 56. 

 

Vi ønsker oss flere kvinnelige kollegaer. For noen av stillingene kan relativt nyutdannede komme i betraktning. 

Søknadsfrist er 16. februar.

Søk stillingen i Webcruiter her