Forretningsutviklere

Ønsker du jobbe med fremtidens energiløsninger og bidra til å løse klimautfordringene?

Akershus Energi er i sterk vekst og utvikling og vi søker derfor flere forretningsutviklere for å sikre fleksible løsninger og økt produksjon av fornybar kraft.

Som forretningsutvikler i Akershus Energi vil du være med på å videreutvikle lokale energiløsninger og grønn infrastruktur for å møte morgendagens behov.

Du vil få mulighet til å jobbe tett på det grønne skiftet og bidra til å løse en samfunnskritisk utfordring i et fremoverlent selskap med svært høy kompetanse og hyggelig arbeidsmiljø.

Du blir en del av vårt tverrfaglige team som jobber for å realisere nye forretningsmuligheter i samarbeid med våre partnere og selskaper vi er medeiere i.

I Akershus Energi har vi jobbet mer enn 100 år med fornybar energi. I dag er vi et bredt sammensatt energiselskap som driver med vannkraft, vindkraft, solkraft og fjernvarme. Helhetlige, lokale energiløsninger og grønn infrastruktur er nye satsingsområde i Akershus Energi, og vi jobber med mange spennende muligheter. Nå trenger vi flere med på laget for å utvikle oss videre.

Vi søker deg som er en engasjert lagspiller og som er opptatt av å nå mål i samarbeid med andre. Du har kompetanse og erfaring innen fornybar energi og forretningsutvikling, og har en egen drivkraft for å finne nye løsninger.

Arbeidsoppgaver

Du vil bli en del av teamet for strategi og forretningsutvikling og du vil du vil jobbe tett med partnere, leverandører, myndigheter og kunder for å utvikle nye forretningsmodeller.

Dette inkluderer blant annet å identifisere, utvikle og realisere muligheter innen lokale energiløsninger og grønn infrastruktur.

Du vil samarbeide tett med flere fagområder for å analysere og vurdere ulike investeringsmuligheter. Din typiske rolle vil være prosjektutvikler og prosjektleder.

Kvalifikasjoner/erfaring

  • Vi ser for oss at du har en relevant Bachelor eller Master og har god kjennskap til kraftbransjen.
  • Du har gjerne erfaring fra salg og forretningsutvikling, prosjektledelse av utviklingsprosjekter og lønnsomhetsvurderinger.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Vi tilbyr deg

  • Et inkluderende og engasjert miljø med dedikerte medarbeidere
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for faglig utvikling
  • Fleksible arbeidstidsordninger
  • Nye, moderne lokaler rett ved Lillestrøm stasjon

Inkludering og mangfold

Akershus Energi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Så langt det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Er du en spennende kandidat med litt «annerledes-bakgrunn», som vil tilføre vår bedrift framtidsrettet kompetanse, ser vi fram til å høre fra deg.

Kort om Akershus Energi

Akershus Energi har produsert fornybar energi i hundre år, og er i dag et moderne og bredt sammensatt energikonsern som satser på mange områder innen fornybar energi; vannkraft, fjernvarme, fjernkjøling, solvarme, solkraft og vindkraft.

Ett av selskapets viktigste mål er å bidra til at samfunnet og Viken fylkeskommune når sine klimamål, ved å bidra til økt produksjon av fornybar energi og utvikling av gode energiløsninger.

Konsernet har 86 ansatte og eies av Viken fylkeskommune.

Søk

Vi er spent på å høre fra deg!

Søk her (via Skagerak Consulting)

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen? Ta kontakt. 

Kontaktpersoner

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, ta kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting:

Sissel Gladsø
Seniorrådgiver
sg@skc.no
Tlf.: 40203866

Odd Arne Krogstad
Seniorrådgiver
oak@skc.no
Tlf.: 90753484

Forretningsutviklere

Ønsker du jobbe med fremtidens energiløsninger og bidra til å løse klimautfordringene?

Forretningsområde: Forretningsutvikling, sol og digitalisering

Stillingstittel: Forretningsutvikler

Ansettelsesform: Fast

Søknadsfrist: 19. mars 2022

Arbeidssted: Lillestrøm

Kontaktpersoner

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, ta kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting:

Sissel Gladsø
Seniorrådgiver
sg@skc.no
Tlf.: 40203866

Odd Arne Krogstad
Seniorrådgiver
oak@skc.no
Tlf.: 90753484