Bruk filter for å sortere artikler etter kategori.

Treff:133artikler

Kraftkommentar for april

Med et lite skråblikk, gir vår direktør for Energihandel, Sigvald Maldal, sine faglige betraktninger for kraftmarkedet i april.

Et svært godt resultat i første kvartal 2021

Akershus Energi oppnådde et resultat i første kvartal 2021 etter skatt på 179 millioner kroner.

Vi har blitt Miljøfyrtårn

Som Miljøfyrtårnbedrift tar vi grep for å bli enda grønnere. Det vil påvirke mye av det vi driver med i hverdagen, blant annet økt kildesortering, fjerning av engangsprodukter og overgang til elektrisk bilpark.

Digitaliserer energiselskapet i raskt tempo

Utvikling som tidligere gikk over 40-50 år skjer nå i løpet av 2-3 år. En av hovedårsakene er blant annet at IT har blitt mer industrialisert gjennom skytjenester. Systemene har blitt smidigere, teknologien enklere å implementere og det går raskere å erstatte gamle systemer.

Skotfoss bru stengt for motorisert ferdsel

Skotfoss bru vil være stengt for motorisert ferdsel fra 26.04.21 kl.07:30 til 27.04.21 kl. 19:00

Når gammel teknologi møter ny

Når gammel teknologi møter ny I hundre år har kraftverket på Rånåsfoss produsert fornybar energi. God, gammel teknologi fungerer fremdeles, men introduksjon av ny teknologi som droner og undervanns ROV gir en mer sikker hverdag for de ansatte og store økonomiske besparelser. – Det er helt utrolig hvor effektivt det er å bruke droner ved…

Et resultat preget av svært lave kraftpriser for Akershus Energi i 2020

Akershus Energi oppnådde et resultat i 2020 etter skatt på 69 millioner kroner. Det er 125 millioner kroner lavere enn for 2019.

Akershus Energi satser offensivt på solkraft

Solkraft blir et av Akershus Energis viktigste nye satsingsområder framover. Nå er Akershus Energi Sol AS etablert som eget selskap og Heidi Theresa Ose blir daglig leder for det nye selskapet.

Reiser Norges største, bakkemonterte solcelleanlegg

Reiser Norges største, bakkemonterte solcelleanlegg ROAF får Norges største, bakkemonterte solcelleanlegg Den nye solcelleparken på Berger dekker et område på omtrent syv mål, og panelene henter solenergi både på oversiden og undersiden. De følger solens bevegelser og utnytter refleksjonene fra snøen. Det er første gang man tester ut denne type teknologi i Norge. – Vi…

Last inn flere

Søk ikon Mobil Created with Sketch.

Vindkraft HovedmenyCreated with Sketch.
Vindkraft

Energihandel HovedmenyCreated with Sketch.
Energihandel

Ny energi HovedmenyCreated with Sketch.
Ny fornybar og
infrastruktur

Ny energi HovedmenyCreated with Sketch.
Ny fornybar og infrastruktur