Ledig stilling som koordinator for bærekraft, HMS og ytre miljø

Vi søker Koordinator HMS, bærekraft og ytre miljø

Vi søker en engasjert person som ivrer for bærekraft og har interesse for fornybar energi. I denne nyopprettede stillingen får du delta i mange spennende oppgaver og kan være med å forme utviklingen av det videre arbeidet innen HMS, bærekraft og ytre miljø i et energikonsern i vekst.

Bli med å videreutvikle vårt arbeid for bærekraft og HMS!

Akershus Energi har nylig blitt miljøfyrtårnsertifisert og jobber for stadig forbedringer på dette området. Vi har også konkretisert viktige bærekraftmål for konsernet, og dette skal vi jobbe videre med innen alle våre forretningsområder, som spenner bredt innen fornybar energi. Samtidig har vi et økende antall oppgaver innen HMS og beredskap. Vi ønsker derfor å styrke vårt arbeid med Koordinator HMS, bærekraft og ytre miljø.

Created with Sketch. i
akershus-energi-vindkraft-produksjon-teknologi

Se hele stillingsannonsen her

 
 

Søk via webcruiter her

Vi søker Koordinator HMS, bærekraft og ytre miljø

Vi søker en engasjert person som ivrer for bærekraft og har interesse for fornybar energi. I denne nyopprettede stillingen får du delta i mange spennende oppgaver og kan være med å forme utviklingen av det videre arbeidet innen bærekraft, HMS og ytre miljø i et energikonsern i vekst.

Created with Sketch. i

Les også