Bader’n stengt sommer 2020

Bader'n er stengt i hele sommer

Vi besluttet før sommeren å holde Bader’n stengt sommeren 2020 på grunn av korona-situasjonen. I ettertid har det kommet nye offentlige retningslinjer og vi får henvendelser om hvorfor vi ikke allikevel kan åpne.

 

Å drifte et utendørs badeanlegg i en pandemi-situasjon medfører helt nye utfordringer og problemstillinger. Vi gjennomførte derfor en risikoanalyse i mai som førte til beslutningen om å holde stengt denne sommeren.

Av de punktene som ble avgjørende var bla.:

  • Det var fortsatt uavklart om hvilke offentlige retningslinjer som ville komme, og dermed vanskelig å planlegge.
  • Åpning av Bader’n må forberedes i god tid pga. vannfylling og ansettelse av ekstra folk.
  • Normalt så er det én badevakt og én billettvakt i åpningstiden. Disse skal håndtere adgangsbilletter, overvåke/passe på besøkende, rengjøre garderober osv. I tillegg må vi passe på at bassenget har riktige verdier i vannet som gjøres av teknisk personale. Dette er noe vi håndterer i en normal situasjon, men ville ikke la seg gjøre uten å leie inn dobbelt så mange som i en vanlig sesong. Disse måtte da også ha opplæring i smittevern.

På det tidspunktet beslutningen ble tatt var vår klare vurdering å holde badeanlegget stengt denne sesongen pga. koronasituasjonen.

Selv om det i ettertid ble gitt nye føringer, kan vi dessverre ikke gjøre om på denne beslutningen på grunn av alle forberedelser, ansettelser og interne tiltak som må til for å få det i gang.

Vi beklager derfor å måtte skuffe badegjestene med at Bader’n holdes stengt hele sommeren 2020.

Tilbake

Del artikkel
Share on facebook
Share on linkedin

Bader'n er stengt i hele sommer

Vi besluttet før sommeren å holde Bader’n stengt sommeren 2020 på grunn av korona-situasjonen. I ettertid har det kommet nye offentlige retningslinjer og vi får henvendelser om hvorfor vi ikke allikevel kan åpne.