Akershus Energi åpner kontor i Lillestrøm

Akershus Energi åpner kontor i Lillestrøm

Midt i Lillestrøm sentrum, nærmere bestemt på Torvet 3, åpnet Akershus Energi denne uken sitt nye avdelingskontor.

– Det ble ingen stor markering av åpningen med ordfører Jørgen Vik som planlagt, men det skal vi ta igjen seinere, sier Frank Sagvik som er direktør for Akershus Energis nye satsningsområder Ny fornybar og Datasenter og grønn infrastruktur. De har nå etablert seg i lokalene i Lillestrøm sentrum og er i full gang med spennende prosjekter.

– Det er viktig for oss å være der det skjer – og det er i Lillestrøm. Det er enorm vekst i området, og Lillestrøm har et stort kompetansemiljø for teknologi, energi og bærekraft. Vi skal være med å skape et innovasjonsmiljø her i Lillestrøm, sier Frank.

– Vi har fokus på bærekraft og utvikling av ny forretning, og ser spennende muligheter innen sol og hydrogen. For å jobbe effektivt er det viktig for oss at kontoret er sentralt for å kunne ha tett kontakt med alle samarbeidspartnere.

Hovedkontoret til Akershus Energi er på Rånåsfoss, men Akershus Energi Varme holder også til i Lillestrøm, nærmere bestemt i Akershus EnergiPark mellom Åråsen og Leirsund.

Tilbake

Akershus Energi åpner kontor i Lillestrøm - Frank Sagvik

Akershus Energi åpner kontor i Lillestrøm

Midt i Lillestrøm sentrum, nærmere bestemt på Torvet 3, åpnet Akershus Energi denne uken sitt nye avdelingskontor.