Akershus Energi gir årets julegave til to gode formål

Akershus Energi gir årets julegave til to gode formål

Vi har gleden av å fortelle at Akershus Energi har donert pengegaver til Kreftforeningen og til Barne- og ungdomsklinikken ved Ahus.

“Akershus Energi har alltid vært opptatt av sitt samfunnsansvar, og det er en glede å kunne bidra til to så gode formål, uttalte konsernsjef Eskil Lunde Jensen under årets julelunsj for de ansatte. I tillegg til å glede mottakerne håper vi våre kunder, forretningsforbindelser, samarbeidspartnere og ansatte tar del i denne gleden.”

Vi har fått hyggelige takkebrev, og Kreftforeningen skriver:

Julen er en tid for ekstra omtanke, og med deres varme julegave kan vi bruke mer penger på forskning og gi flere god kreftomsorg.

Barne- og ungdomsklinikken forteller litt om hva pengene skal brukes til:

Med donasjonen kan vi skape lysglimt og glede i hverdagen for barn og ungdom som av mange ulike grunner er på sykehus. Uansett hvor barn og ungdom befinner seg, eller hvilket sykdomsforløp de måtte ha trenger de gode opplevelser og å få bruke evnene sine! Med deres støtte kan vi bl.a. arrangere konserter, festivaler, musikkstunder, teater, hobbyaktiviteter, ungdomsworkshops, fortellerstunder og ansiktsmaling. Vi ønsker at pasientene skal få positive og spesielle opplevelser som de kanskje ellers ikke ville ha fått, og som de kan fortelle om når de kommer tilbake til barnehage/skole. Vi inkluderer også foreldre og søsken i aktivitetene våre, for det å ha et sykt barn preger ofte hele familien.

Tilbake

Akershus Energi gir årets julegave til to gode formål
Fant du det du lette etter?