Tilbyr kunder vakt og drift av internt varmeanlegg

Tilbyr kunder vakt og drift av internt varmeanlegg

Akershus Energi Varme (AEV) ønsker nå å tilby fjernvarmekundene en tjeneste hvor AEV tar ansvar for vakt, drift og vedlikehold av det felles interne vannbårne varmeanlegget frem til hver leilighet. Ved inngåelse av driftsavtale tilbyr AEV en gratis oppstartsbefaring.

Akershus Energi Varme (AEV) leverer fjernvarme til oppvarming og varmt tappevann til kundens interne vannbårne anlegg. Frem til nå har AEV tilbudt fjernvarmen levert frem til og med kundesentralen som er plassert i tekniske rom. Distribusjonen av varmen internt i bygg har beboere/vaktmester/byggeier hatt ansvar for selv.

AEV ønsker å tilby fjernvarmekundene sine en tjeneste hvor AEV tar ansvar for vakt, drift og vedlikehold av det felles interne vannbårne varmeanlegget frem til hver leilighet. Det interne varmeanlegget inne i hver boenhet er ikke inkludert i tilbudt tjeneste.

Tjenesten omfatter:

  • Vakt og vaktutrykning 24 timer i døgnet 365 dager i året.
  • Årlig tilstandsbefaring med tilstandsrapport.
    • Gjennomgang av pumper, regulering, filtre, vannkvalitetskontroll, tetthetskontroll, funksjonalitet.
  • Feilsøking og utbedring av feil på sekundæranlegget.
  • Rørleggertjenester og elektrikertjenester for det interne sentralvarmeanlegget 24 timer i døgnet.
  • AEV følger opp og koordinerer arbeidet frem til eventuelle feil er utbedret og anlegget fungerer.
  • Optimalisering av sekundæranlegget i samspill med fjernvarmeveksleren.

Ved inngåelse av driftsavtale tilbyr AEV en gratis oppstartsbefaring og gjennomgang av det felles interne varmeanlegget frem til hver leilighet, med en kortfattet rapport på tilstand og forslag til eventuelle optimaliseringstiltak.

Dersom tjenesten virker interessant, ta kontakt med:

Berit Lindmo

Kundeansvarlig i AEV

Tilbake

Del artikkel
Tilbyr kunder vakt og drift av internt varmeanlegg
Fant du det du lette etter?