Rekordmange sommervikarer i Akershus Energi

Rekordmange sommervikarer i Akershus Energi

Hele 27 nye medarbeidere begynte på sommerjobb i Akershus EnergiPark dagene før og etter 17. mai. Da vi ønsket dem velkommen til solfangeranlegget, møtte vi en svært hyggelig og positiv gjeng.

Noen jobbet her også forrige sommer, og var glade for å være tilbake. Barna deres var også med – like ivrige som sine mødre. Men ryktet om de gode arbeidsforholdene har spredd seg, og vi møtte flere nykommere som gledet seg over å få muligheten. Antallet sommerarbeidere har økt med så mye som 20 fra i fjor.
De har en stor og viktig jobb foran seg; å beite hele 30 mål med gresskledde jorder. Da er det viktig å planlegge dagen og spre seg utover. Arbeidet utføres mot kost og losji, og det er de brekende godt fornøyd med. 
 
Vi ønsker dem lykke til!
Rekordmange Sommervikarer i Akershus Energi - Sauer

Fra fleip til fakta

Å bruke lokale sauer som gressklippere er en vinn-vinn-sak for Akershus Energi og den lokale bonden. Våre medarbeidere slipper å traske over 8 kilometer med gressklipper, og bonden har sauene på et trygt, inngjerdet sted med nok mat og vann.
På denne måten utnyttes arealet både til miljøvennlig fornybar energiproduksjon og som landsbruksareale.
 
Sauene er ganske sosiale, så vi tror dette vil være et hyggelig innslag i sommer både for våre ansatte og forbipasserende på turveien fra Lillestrøm til Leirsund. 

Tilbake

Del artikkel
Rekordmange sommervikarer i Akershus Energi
Fant du det du lette etter?