Asker fjernvarmeanlegg er solgt

Asker fjernvarmeanlegg er solgt

Akershus Energi og energiselskapet Pemco Trepellets AS har signert en avtale der Pemco kjøper fjernvarmeanlegget på Risenga i Asker, og overtar dermed leveranseavtaler og fjernvarmekonsesjon i Asker
– Vi er godt fornøyd med avtalen. Akershus Energi ønsker å konsentrere virksomheten geografisk og rundt de større anleggene. Pemco er et solid selskap med lang erfaring, så vi overfører anlegget i løpet av juni med stor trygghet, sier Frank Sagvik, daglig leder i Akershus Energi Varme AS.
 
Anlegget, som ble tatt i bruk i 2011 ligger på Risenga i Asker og leverer rundt 10 GWh varme i året til både offentlige og private kunder.  Energien produseres med trepellets, og Pemco skal videreføre driften med samme høye leveransesikkerhet.

Tilbake

Del artikkel
Asker fjernvarmeanlegg er solgt
Fant du det du lette etter?