Første aggregat på Rånåsfoss III

Første aggregat på Rånåsfoss III

Den 8. juni ble det første aggregatet på Rånåsfoss III overtatt og er nå i normal drift. – Fortsatt er der en liste med utbedringer som skal gjøres ved første anledning, men alt i alt er vi godt fornøyd med hvordan arbeidet med dette første aggregatet har gått, sier prosjektleder Espen Bergersen.

– Vi har gjort oss en del erfaringer så langt i prosjektet og korrigerer det videre arbeidet med de neste aggregatene, forteller Espen.

Tilbake

Del artikkel
Første aggregat på Rånåsfoss III

Første aggregat på Rånåsfoss III

Den 8. juni ble det første aggregatet på Rånåsfoss III overtatt og er nå i normal drift. – Fortsatt er der en liste med utbedringer som skal gjøres ved første anledning, men alt i alt er vi godt fornøyd med hvordan arbeidet med dette første aggregatet har gått, sier prosjektleder Espen Bergersen.

– Vi har gjort oss en del erfaringer så langt i prosjektet og korrigerer det videre arbeidet med de neste aggregatene, forteller Espen.

Fant du det du lette etter?