Nå gir vi noe tilbake

Nå gir vi noe tilbake

8. mars overtok Akershus Energi det første aggregatet på Rånåsfoss III for prøvedrift. Det betyr at i tiden frem til 8. juni har vi overtatt ansvaret for driften av aggregatet, men samtidig har leverandøren rett til å stoppe driften for utbedringer.

– Aggregatet er i normal drift og produserer tilsynelatende det det skal, forteller prosjektleder Espen Bergersen. Aggregatet har vært gjennom en testperiode, der man blant annet har testet hvordan det fungerer med ulik last og om automatikken ved utfall fungerer som det skal. –Likevel er der en del forbedringer og justeringer som skal gjøres i tiden frem mot 8. juni, forklarer Bergersen. –Men endelig begynner vi nå endelig å gi noe tilbake, etter en lang periode med store utgifter, avslutter Bergersen med smil.

Tilbake

Del artikkel
Nå gir vi noe tilbake

Nå gir vi noe tilbake

8. mars overtok Akershus Energi det første aggregatet på Rånåsfoss III for prøvedrift. Det betyr at i tiden frem til 8. juni har vi overtatt ansvaret for driften av aggregatet, men samtidig har leverandøren rett til å stoppe driften for utbedringer.

Fant du det du lette etter?